Bug 1577566 Comment 5 Edit History

Note: The actual edited comment in the bug view page will always show the original commenter’s name and original timestamp.

The bug also goes away if I force-enable WebRender (by visiting about:config, searching for `gfx.webrender.all` and setting it to `true`, and restarting Firefox).

So this seems to be a bug in our Windows non-webrender hardware-accelerated graphics wrapper. (which I think is our Direct2D code?)  I think this belongs in the Graphics component, probably - SVG happens to be the way to trigger it, but it's likely a bug in our graphics code.
The bug also goes away if I force-enable WebRender (i.e. if I visit about:config, search for `gfx.webrender.all` and set it to `true`, and restart Firefox).

So this seems to be a bug in our Windows non-webrender hardware-accelerated graphics wrapper. (which I think is our Direct2D code?)  I think this belongs in the Graphics component, probably - SVG happens to be the way to trigger it, but it's likely a bug in our graphics code.
The bug also goes away if I force-enable WebRender (i.e. if I visit about:config, search for `gfx.webrender.all` and set it to `true`, and restart Firefox).

So this seems to be a bug in our Windows non-webrender hardware-accelerated graphics-library wrapper code. (which I think is our Direct2D code?)  I think this belongs in the Graphics component, probably - SVG happens to be the way to trigger it, but it's likely a bug in our graphics code.

Back to Bug 1577566 Comment 5