base targeting is not used in form submission

VERIFIED FIXED in M9

Status

()

defect
P3
normal
VERIFIED FIXED
20 years ago
4 months ago

People

(Reporter: pollmann, Assigned: pollmann)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

()

From n.p.m.seamonkey:
Hi,

i'm using RH6.0 linux and downloaded M7 the other day.

It seemed to work alright, until i hit a frame-page.
2 frames (left,right) left frame is a nav/search-bar.
no j/js in it.
in its header it says <base target="right">.
the <a href> work fine, but using <form> failed entirly. all the
returning information hit the left frame leaving the right untouched.
i also tried NS 4.51 which works _fine_.

Today i sucked the
mozilla-i686-pc-linux-gnu-M8-fullcircle.tar.gz
release but the result is the same.

is this a bug ?

thx for answers
Christoph Bauer
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
Just checked in a fix.
Target Milestone: M9
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Using the test case at the above URL, nothing happens using these builds:
1999072311 (M9 Necko, Windows NT 4 SP 5)
1999072608 (M9, Red Hat Linux 6.0)
Reopening and clearing resolution.
Status: REOPENED → ASSIGNED
No need to reopen every form submission bug because the form can't submit, I'm
opening a new bug on this, as it is happening on lots and lots and lots of
forms!  I betcha a dollar once this new bug is fixed, base targeting will work.

:)
See bug 10538
Clicking on the "Netcenter" link in this page also does nothing whereas it
worked fine yesterday.  The frame to the right appears to not be repainted as it
should be.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 20 years ago20 years ago
Resolution: --- → FIXED
Working as of this morning!
Status: RESOLVED → VERIFIED
Looks good to me on the August 15, 1999 build, Windows NT.
Component: HTML: Form Submission → DOM: Core & HTML
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.