Closed Bug 1019166 Opened 6 years ago Closed 2 years ago

[B2G][E-Mail][Tarako] When attaching video from the e-mail, the video preview does not display

Categories

(Firefox OS Graveyard :: Gaia::Camera, defect)

ARM
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set

Tracking

(b2g-v1.3T affected, b2g-v1.4 unaffected, b2g-v2.0 unaffected)

RESOLVED WONTFIX
Tracking Status
b2g-v1.3T --- affected
b2g-v1.4 --- unaffected
b2g-v2.0 --- unaffected

People

(Reporter: psiphantong, Unassigned)

Details

(Whiteboard: [tarako-exploratory])

Attachments

(3 files)

Attached file vp.txt
When the user attach a video from the e-mail, the video preview is a black screen

Repro Steps:
1) Update a Tarako to BuildID: 20140602014001
2) Create a new mail
3) Attach a video
4) Selected a recorded video that is not on the current date

Actual:
video preview is a black screen

Expected:
video preview should display preview 

1.3T Environmental Variables:
Device: Tarako 1.3T
BuildID: 20140602014001
Gaia: 335486c42498fa7a93c21e4d6121199728602ab8
Gecko: 55e4d83019e5
Version: 28.1
Firmware Version: SP6821a-Gonk-4.0-4-29


The issue does not occur on the following devices:

Environmental Variables:
Device: Flame v2.0 
BuildID: 20140530040207
Gaia: 26d8fcab9b61f46451600f39c51e0387ef3c4f88
Gecko: e6f113c83095
Version: 32.0a1
Firmware Version: v10G-2


1.4F Environmental Variables:
Device: Flame 1.4F
BuildID: 20140530000202
Gaia: fe612fd21389193a8e593aa718831602e5086a62
Gecko: 25011f9a8f26
Version: 30.0
Firmware Version: v10F-3


Notes: Video preview is likely to display if the video is recorded from the current date.  But if the user changes the date, the video preview does not display.


Repro frequency: 100%
See attached: screenshot, logcat
Attached image 2014-07-02-14-55-51.png
qawanted for base
Odd. I see : 06-02 16:16:58.827 I/Gecko   ( 1625):  xxxxx unknow android format 33
Please ignore comment 2, The issue does not occur on the following device:

Environmental Variables:
Device: Buri 1.3
Build ID: 20140603024001
Gaia: 2408c2238254776b0d3716753b7bf917883c9915
Gecko: 560138f48a17
Version: 28.0 (1.3) MOZ
Firmware Version: v1.2device.cfg
Keywords: qawanted
Can you playback the video when this bug reproduces?
Keywords: qawanted
Video playback works when user presses play button. Until then, preview window is black.
QA Whiteboard: QAnalyst-Triage?
Keywords: qawanted
QA Whiteboard: QAnalyst-Triage?
QA Whiteboard: QAnalyst-Triage+
QA Whiteboard: QAnalyst-Triage+ → [QAnalyst-Triage+]
QA Whiteboard: [QAnalyst-Triage+] → [QAnalyst-Triage+][lead-review+]
Firefox OS is not being worked on
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.