Closed Bug 1021132 Opened 7 years ago Closed 6 years ago

linkedin.com is empty after login on Firefox OS (with UA spoof)

Categories

(Web Compatibility :: Mobile, defect)

x86_64
Windows 8.1
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: hsteen, Assigned: karlcow)

References

()

Details

(Whiteboard: [country-all] [js] )

Log in to linkedin on a Firefox OS device. All I see is an empty white screen.
(Tested on Flame, Tarako, Geeksphone Peak and Adam's Flame, needs analysis)
If I let the phone sit there for a few minutes the content loads but its very glitchy. Images appear for a second then disappear for a few, continuously. The menu button works most of the time, search works but is slow and glitches and other title bar icons don't appear ("Share an update" I think is one).
adb logcat output says something about a require.js script error - this rings a bell..

Script error for: bundles/stream
requirejs.org/docs/errors.html"scripterror
Depends on: 826348
Whiteboard: [country-all] [js]
Blocks: 1103680
Let's close this bug and leave the Bug 826348 open (aka firefox os receiving desktop instead of mobile).
I added the remove UA override on Bug 1103680.
Assignee: nobody → kdubost
Status: NEW → ASSIGNED
Fixed by removing UA override. In the Process.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Blocks: 1171828
No longer blocks: 1171828
Product: Tech Evangelism → Web Compatibility
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.