Camera Doesn't Work At All

RESOLVED INVALID

Status

Firefox OS
Gaia
--
blocker
RESOLVED INVALID
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Aaron, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [2.0-FL-bug-bash])

(Reporter)

Description

4 years ago
# Build Information

Device: Flame
Gaia      d2cfef555dabab415085e548ed44c48a99be5c32
Gecko     https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/51b428be6213
BuildID   20140605040202
Version   32.0a1
ro.build.version.incremental=94
ro.build.date=Tue May 20 09:29:20 CST 2014

# Description
When launching the app, the screen is totally black. When tapping on the button to take a picture, a spinner appears and does not go away. Closing and relaunching the app does not fix the issue.
This does work using today's Flame master build:

Gaia   857129928b6e56a809cee9d5445effb8fa9f1c2c
SourceStamp c8288d0c7a15
BuildID 20140606040202
Version 32.0a1
Base: 10G

How did you flash your phone? I didn't see any breakage during the bug bash yesterday. Thanks.
User Story: (updated)
Flags: needinfo?(athornburgh)
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
I was borrowing Val's Firefox phone, which was new in the package. He tried resetting it, but I'm not sure if he flashed the phone as well.
Flags: needinfo?(athornburgh)
Might have been an issue of not having the right base image, resolving as invalid since camera works fine using Base 10G.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.