[Flame][v1.4][Settings]Sent Message sound setting is enable state , but system doesn't play sound when sent message.

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

Firefox OS
Gaia::Settings
UNCONFIRMED
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: greatwall2686, Unassigned)

Tracking

(Blocks: 1 bug)

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: torch)

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8439008 [details]
Message_sounds_bugreport.rar

* Description:
  Sent Message sound setting is enable state , but system doesn't play sound when sent message.

* Reproduction steps:
  1. Launch Settings app
  2. Tap on "Sound"
  3. Disable Ringer & Notifications itme in the Volume(Image_1)
  4. Enable Sent Message item in the Other sounds(Image_2)
  5. Launch Message app
  6. Compose a SMS and send out it
  7. Check the result

* Expected result:
  System play sound when sent message.

* Actual result:
  System doesn't play sound

* Reproduction build: (Buri - Firefox OS V1.4 outside)
 - Gaia      17b102ee8d9a724b62285547cc5f1c5d30bfb01c
 - Gecko     https://hg.mozilla.org/releases/mozilla-b2g30_v1_4/rev/95be84248033
 - BuildID   20140520000201
 - Version   30.0

* Reproduction Frequency
  - 100%

* Other notes
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Created attachment 8439009 [details]
Image_1.png
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
Created attachment 8439010 [details]
Image_2.png
Blocks: 1015217
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.