audible pop when connecting flame v2.0 to bluetooth audio device

RESOLVED WORKSFORME

Status

Firefox OS
Bluetooth
RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: bkelly, Assigned: shawnjohnjr)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [dogfood2.0])

(Reporter)

Description

4 years ago
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1027319 +++

When connecting my flame v2.0 to a bluetooth device like my toyota carkit, headphones, or portable speaker I hear an audible pop.  Its loud enough that I cringe every time.

Does this happen with other devices?  Is it possible we have some audio buffer somewhere that is not being zero'd out?
Assignee: nobody → shuang
I tested on my Jambox bluetooth speaker, I did not hear loud enough audible pop. Can you provide more detail information such as portable speaker model name? Can we have a video when the problem occurs?
Keywords: qawanted
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
I get the pop with zooka BT speakers:

  http://www.amazon.com/Zooka-Wireless-Speaker-Bluetooth-Devices/dp/B009AS900Y/

I just tested with my Nokia BT headphones and did not get a pop.  I'll test with my carkit later today.
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
The Nokia headphones without a pop are the BH-905i in case that matters.
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
No pop with Toyota, so I think this is just that zooka speaker system.  Sorry again for another bad bug.  I'll try to test all my devices next time I think I see a problem.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Updated

4 years ago
Keywords: qawanted
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.