Jetpack tree's jobnames all show up as "?" after bug 1013691 merged to production

RESOLVED FIXED

Status

Tree Management Graveyard
TBPL
RESOLVED FIXED
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: KWierso, Assigned: KWierso)

Tracking

Trunk
x86_64
Windows 8.1
Dependency tree / graph

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

4 years ago
When https://hg.mozilla.org/webtools/tbpl/rev/dd91d8ad1d37 landed in bug 1013691, it broke how TBPL displays Jetpack test results on the Jetpack tree.  (All test results show up as a '?')

The Jetpack tree's jobs don't have "jetpack" at the end of the line, so looking for "jetpack" only at the end of the line won't work there.

I guess we either need to have TBPL check for "jetpack" at the beginning and end of the lines to match both variants, or change the build name for the Jetpack tree's results to move "jetpack" to the end of the name instead of the beginning.
(Assignee)

Comment 1

4 years ago
Created attachment 8454667 [details] [diff] [review]
Remove end of line marker from jetpack's regex

Or we can just not check for end of line for the Jetpack case.
Attachment #8454667 - Flags: review?(ryanvm)
Comment on attachment 8454667 [details] [diff] [review]
Remove end of line marker from jetpack's regex

Review of attachment 8454667 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Sorry about that. Got a bit over-aggressive there.
Attachment #8454667 - Flags: review?(ryanvm) → review+
Depends on: 1037647
In production, thanks for noticing and patching!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Webtools → Tree Management
Assignee: nobody → wkocher
Product: Tree Management → Tree Management Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.