Bottom monitor on production desk is not working. Maybe a bad scaler.

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
AVOps: Conference Rooms
RESOLVED FIXED
4 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Mike Poessy, Assigned: Jared Obstfeld)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

4 years ago
Bottom monitor on production desk is not working. Maybe a bad scaler. This is a request that I thought I submitted. Jared looked at the issue the last time he was here. Jared please update when you can.
(Reporter)

Updated

4 years ago
Flags: needinfo?(jaredo)
Hey Jared - can we get you onsite to check this out?
(Assignee)

Comment 2

4 years ago
Indeed! I will be on site either tomorrow afternoon or Friday morning.
Flags: needinfo?(jaredo)
Jared - Would you be able to come on site tomorrow? This is in the SFO common space and we need to have this operational ASAP. Let us know what you can do. Thanks!
(Assignee)

Comment 4

4 years ago
Hey Joel,

Sure, I'll be there at 6AM.
Thank you Jared!
(Assignee)

Comment 6

4 years ago
Ask and ye shall receive, buddy!
LOL - thanks again Jared.
(Assignee)

Comment 8

4 years ago
Hey Joel,

This issue is resolved.  Somehow, the Crestron transmitter for this monitor got unplugged from power.  This transmitter sits in the equipment rack above the DM 32X32 switcher and the Vidyo box for Commons.  I'm a little concerned that people aren't being careful when working on Vidyo boxes or other equipment.  I've come across a few bugzilla tickets lately that have been related to things getting unplugged that are difficult to get unplugged by themselves.  For instance, I found an HDMI cable in Latte for the table input unplugged from the back of the Extron switcher and the LaunchPort power was also unplugged.  I have no problem jumping in to solve these issues but if everyone can try to take more care when working with equipment we could possible cut down some of our issues. 

Thanks, buddy!
Jared
Hey Jared - totally understood and thank you for reporting. All of the SFO Service Desk guys as well as Guillermo/Richard, so we are all in the know of your request in Comment 8 to be a little more careful when servicing the conf rooms. Thanks!
(Reporter)

Comment 10

4 years ago
Thank Jared. Thanks for the comments. We will make sure to be extra careful when servicing the rooms. I have spoken to my team members about it. I will try to have Richard or Guillermo give us a quick rundown of the hardware components in the rooms and their functions. I think this will help us identify issues such as there. Thanks for the help as always.
(Assignee)

Comment 11

4 years ago
Thanks guys! I really appreciate the positive responses here. You know we're here for you no matter what but I consider us all to be one team. We're just cool like that.
Marking resolved!
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Audio/Visual Infrastructure → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.