Ampersands removed from some rss feeds

RESOLVED INVALID

Status

Thunderbird
Untriaged
RESOLVED INVALID
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Toxico Nimbus, Unassigned)

Tracking

31 Branch
x86_64
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(4 attachments, 1 obsolete attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/34.0.1847.132 Safari/537.36

Steps to reproduce:

Added both rss feeds: 
<http://grincheux.de-charybde-en-scylla.fr/?tempskin=_rss2>
<http://grincheux.de-charybde-en-scylla.fr/?tempskin=_rss2&disp=comments>


Actual results:

In the second feed, ampersands in links are removed.


Expected results:

both feeds working the same way.

Comment 1

4 years ago
This sort of url problem has been fixed and both of those work fine in Tb31, just released.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
After testing with Tb31, the problem still exists.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: WORKSFORME → ---
(Reporter)

Updated

4 years ago
Version: 24 → 31

Comment 3

4 years ago
I suggest you describe exactly the steps you took and post a screen shot of exactly what doesn't work.  If it can't be reproduced it won't be fixed.
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
Created attachment 8461509 [details]
RSS feed added.
(Reporter)

Comment 5

4 years ago
Created attachment 8461512 [details]
screen capture 2

Their should be an ampersand right where the mouse cursor stands.
(Reporter)

Comment 6

4 years ago
Created attachment 8461514 [details]
screen capture 3

Ampersands are also mangled when showing source code.
(Reporter)

Comment 7

4 years ago
Created attachment 8461517 [details]
Original RSS feed

Ampersands are present in original RSS feed's Link fields.
(Reporter)

Comment 8

4 years ago
Created attachment 8461526 [details]
Original RSS feed

Ampersands are present in original feed.

(previous was not the right feed).
Attachment #8461517 - Attachment is obsolete: true

Comment 9

4 years ago
No, the content-base header in the message is taken from the <item>'s <link> tag, which in the case of 'dodo en réponse à: Sans commentaire' comment you will see the <link> in the comments source is exactly as it's found in the message, sans l'esperluette.

So I suggest you ask the publisher to correct this.  While you're at it, you might suggest the publisher use the Atom threading extension, so you can get comments to automatically be threaded to the topic in Tb.  Please close the bug.
(Reporter)

Updated

4 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago4 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.