If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Directly loading /new and /popular links throws a 404

VERIFIED FIXED

Status

Marketplace
Consumer Pages
VERIFIED FIXED
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: krupa, Assigned: ngoke)

Tracking

x86
All
Points:
---

Details

(URL)

(Reporter)

Description

3 years ago
steps to reproduce:
1. Load https://marketplace-feed-dev.allizom.org/new or https://marketplace-feed-dev.allizom.org/popular


expected behavior:
pages load and return a 200

actual behavior:
pages return a 404. However loading the homepage and then navigating to these tabs work fine.

GET https://marketplace-feed-dev.allizom.org/new [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 190ms]
GET https://marketplace-feed-dev.allizom.org/popular [HTTP/1.1 404 NOT FOUND 96ms]
(Reporter)

Updated

3 years ago
Component: Payments/Refunds → Consumer Pages
OS: Gonk (Firefox OS) → All
(Assignee)

Updated

3 years ago
Assignee: nobody → kngo
(Assignee)

Comment 1

3 years ago
Need to get the routes configured in Commonplace and nginx
(Assignee)

Comment 2

3 years ago
https://github.com/mozilla/zamboni/commit/ea8cdc8b25b59b1eb07b90ae9c6b15628a9bccc8
https://github.com/mozilla-services/svcops-puppet/pull/67

Waiting for the merge.
(Assignee)

Updated

3 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
verified fixed at https://marketplace-feed-dev.allizom.org/new
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.