If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

[Flame][KK]Video recording will record the audio of press button

RESOLVED INVALID

Status

Firefox OS
Vendcom
RESOLVED INVALID
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mlien, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
[Device & Build]
  Flame KK build v165
---------------------------------------------
STR:
  1. Launch Camera app
  2. Switch to video recording
  3. Start to record
  4. Verify result

Expected Result:
  Result shouldn't have the audio of press button

Actual Result:
  Result has audio of press button
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
v162-3 is fine
This also happens with 2.0 KK build
Gaia      88db39a0826086024631049d83ae6aa397f0918d
Gecko     ac17e8ec00c7ae9aea8805bdbb067943e89b8b7b
BuildID   20140820102133
Version   32.0
ro.build.version.incremental=18
ro.build.date=Thu Aug 14 19:29:46 CST 2014

Comment 3

3 years ago
(In reply to Mike Lien[:mlien] from comment #1)
> v162-3 is fine

hi all -

we've checked that it's just up layer issue. pls try to adjust logic of play and record in camera app.

@mike,

we tried on v162-3, it also have this issue. could you pls make reproduce step in detail. do you choose "video recording" in setting>>sound ?

tks.
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
No, I don't change any setting. STR is very simple and just as comment 0 listed.
I verify again on three devices.
Only one device has this problem. This problematic device also can reproduce this issue on v162-3 but symptom is much slighter than v165. Audio in v162-3 is very short and almost cannot hear. Beside, reproduce rate in v162-3 with the problematic device is 20%.

About enable video recording audio in setting's sound, it will output another audio tone after video recording started, but this is not the problem mentioned in this issue.
(Reporter)

Comment 5

3 years ago
To clarify, the problematic device is not a final release device.
It's a PVT sample. Mark as Invalid.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INVALID

Comment 6

3 years ago
(In reply to Mike Lien[:mlien] from comment #5)
> To clarify, the problematic device is not a final release device.
> It's a PVT sample. Mark as Invalid.

so,if this issue is based on problem device not sw.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.