Back button hover icon/UI cracking when a page is loading..

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Toolbars and Customization
RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Wahiduzzaman Hridoy, Unassigned)

Tracking

31 Branch
x86
Windows 8.1
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8475705 [details]
bug3.wmv

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/35.0.1908.4 Safari/537.36

Steps to reproduce:

have visited a site. when the page is fully loaded..call for a new tab and enter any site URL. In new tab when the loading icon is working.. back to the previous tab and watch the back button hover icon.


Actual results:

hover icon is cracking when web page is loading.. but after loading its  like ok.


Expected results:

normal hover not cracking hover.

please watch attached video, think it will clear.
(Reporter)

Updated

4 years ago
Component: Untriaged → Toolbars and Customization

Comment 1

4 years ago
Can you reproduce this in safe mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode
BTW from your user agent it seems like you were on Chrome, not Firefox.
Flags: needinfo?(hridoy43)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
now its ok on nightly :)
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Flags: needinfo?(hridoy43)
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.