???'s show up for parent imap folder message counts

VERIFIED FIXED in M10

Status

P3
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Bienvenu, Assigned: Bienvenu)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Assignee)

Description

19 years ago
For parent imap folders, we only see ???'s for the counts until you click on the
folder. This may be related to the folder cache; I'm not sure. It works for
local mail folders, however.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M10
(Assignee)

Comment 1

19 years ago
Not critical, but I really want to know what's going on here.
(Assignee)

Comment 2

19 years ago
OK, I have a fix for this (making sure nsImapMailFolder calls
UpdateSummaryTotals for directories) which I will check in when the tree opens
for m9. In order for the ???'s to go away, you will need to select the parent
folder (i.e., load it in the thread pane), shutdown, and restart.

Updated

19 years ago
OS: Windows NT → All
Hardware: PC → All

Comment 3

19 years ago
This would probably apply to all platforms.
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 4

19 years ago
fixed as described above, and yes, it's all platforms.

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 5

19 years ago
Linux Redhat 6.0 (1999-08-16-08 M9)
Win32 (1999-08-20-16 M9)
Mac (1999-08-20-16 M9)
This problem no long exists.
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.