Closed Bug 1060081 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

Add support for Flame Kitkat (KK) builds

Categories

(Tree Management Graveyard :: TBPL, defect, critical)

x86
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set
critical

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: nthomas, Assigned: RyanVM)

References

Details

Attachments

(1 file, 1 obsolete file)

Bug 1055305 will add a new flame build based on Kitkat instead of Jelly Bean. QA would like these builds asap, apologies for not filing this sooner.

The existing regexp for flame won't pick the new builders with names like
  b2g_mozilla-central_flame-kk_eng_dep

By relaxing that regexp a little we could have
   Flame (B B Be Be)
pretty easily. Another option would be a separate 'Flame-KK (B Be)'. Up to you guys of course.
Summary: Add support for Flake Kitkat (KK) builds → Add support for Flame Kitkat (KK) builds
I plan to go the Flame-KK route. I think it'll be less confusing.
Assignee: nobody → ryanvm
Attached patch add Flame-KK support (obsolete) — Splinter Review
Attachment #8481488 - Flags: review?(emorley)
whoops, dumb typo in the last one
Attachment #8481488 - Attachment is obsolete: true
Attachment #8481488 - Flags: review?(emorley)
Attachment #8481493 - Flags: review?(emorley)
Comment on attachment 8481493 [details] [diff] [review]
add Flame-KK support

lgtm, thank you :-)
Attachment #8481493 - Flags: review?(emorley) → review+
We got a request for debug eng builds too, which we'll start by running periodic, so builder names like
  b2g_<branch>_flame-kk_eng-debug_periodic

Will that work with the existing flavor detection ?
It should work, yes. They should just show up on a second "B2G Device Image Debug" line by themselves.
I'd like to land flame-kk soon. Could we deploy this to TBPL production ?
Depends on: 1062688
In production.

FYI, pushes are live on tbpl-dev within 15min or so if you need to verify that things are working correctly.
http://tbpl-dev.allizom.org/
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Darn it, debug builds aren't being properly recognized. Fixing now.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Pushed a follow-up to relax the device image regexes to recognize debug builds with r=edmorley on IRC.
https://hg.mozilla.org/webtools/tbpl/rev/d0100807c406
I'll merge this to production as soon as it's confirmed OK on tbpl-dev.
In production.
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 6 years ago6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Blocks: 1062924
Product: Webtools → Tree Management
Product: Tree Management → Tree Management Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.