Wrong rendering GUI around search box

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: firefox, Unassigned)

Tracking

31 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(3 attachments)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8481242 [details]
ff31-wrong-rendering.JPG

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:31.0) Gecko/20100101 Firefox/31.0 (Beta/Release)
Build ID: 20140716183446

Steps to reproduce:

It occurs accidentally.


Actual results:

After few hours of browsing sites around the search box GUI was not correctly rendered and appeared a few gray rectangles.


Expected results:

Those rectangles should not be displayed.
(Reporter)

Comment 1

4 years ago
Created attachment 8481243 [details]
next-screenshot.JPG

Comment 2

4 years ago
Could you provide the info from "graphics" in the page about:support (type it in the location bar), please.
Component: Untriaged → Graphics
Flags: needinfo?(firefox)
Product: Firefox → Core
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
Created attachment 8481339 [details]
graphics section form about:support
Flags: needinfo?(firefox)
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
(In reply to Loic from comment #2)
> Could you provide the info from "graphics" in the page about:support (type
> it in the location bar), please.

I've added the attachment.

Comment 5

4 years ago
Your Intel drivers are old (2011), could you update to the last one and test, please:
https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=&ProductID=3319&ProdId=3319
(Reporter)

Comment 6

4 years ago
(In reply to Loic from comment #5)
> Your Intel drivers are old (2011), could you update to the last one and
> test, please:
> https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.
> aspx?lang=&ProductID=3319&ProdId=3319

Thanks! I will update my Intel drivers but after Sept 2nd. I'm working under one project now and don't wanna interrupt this process. Get in touch.
(Reporter)

Comment 7

4 years ago
I've updated Intel drivers and it works properly. Thanks!

(In reply to Loic from comment #5)
> Your Intel drivers are old (2011), could you update to the last one and
> test, please:
> https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.
> aspx?lang=&ProductID=3319&ProdId=3319

Updated

4 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.