Open Bug 1066870 Opened 6 years ago Updated 1 month ago

mails lost after moving from local folder to another folder

Categories

(MailNews Core :: Backend, defect)

x86
Linux
defect

Tracking

(Not tracked)

UNCONFIRMED

People

(Reporter: toralf.foerster, Unassigned)

Details

(Keywords: dataloss, Whiteboard: [dupme?])

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:32.0) Gecko/20100101 Firefox/32.0
Build ID: 20140904181225

Steps to reproduce:

created a folder with same name at another account (pop3)
moved mail eiether via drag-and-drop or via context menu
deleted original folder



Actual results:

new folder is empty
old fodler too


DAMN !
is your pop account set to download headers only?
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
My pop3s is set to "downlaod and delete from server".
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
happens for a single message, immediately after starting Thunderbird?
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
IIRC TB was started few hours before and it happened for a bunch of messages.
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
Has it happened since?
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
I never tested that again - sry _  like my emails
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
So you don't have "fetch headers only" specified?
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
(In reply to Wayne Mery (:wsmwk, use Needinfo for questions) from comment #7)
> So you don't have "fetch headers only" specified?

right - I'd like to have the whole mail here locally.
Flags: needinfo?(toralf.foerster)
Whiteboard: [dupme?]
Severity: normal → S2
Component: Untriaged → Backend
Keywords: dataloss
Product: Thunderbird → MailNews Core
Version: 31 Branch → 31
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.