MTV Hawkman & Hawkgirl join own room button doesn't work

RESOLVED FIXED

Status

Infrastructure & Operations
AVOps: Conference Rooms
RESOLVED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: hlangi, Assigned: Aaron Obstfeld)

Tracking

(Blocks: 2 bugs)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
Similar to bug 1059377

This morning, I was unable to conduct a room search in both of these rooms. After resetting the SW-R button on the crestron unit, search came back up normally, but the join own room button no longer worked.
(Assignee)

Comment 1

3 years ago
I just checked these both out - they are reporting their names via CLI request and debugging the Crestron program shows the button titles properly populated.

I don't want to try to press the "Join" button remotely in case the room is in use, but is the issue that the button name was correct but didn't work when pressed, or that the name was not properly populating?

Comment 2

3 years ago
I just checked out Hawkman - join self button is working normally.  Hawkgirl was in use.
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
(In reply to Aaron Obstfeld from comment #1)

> in use, but is the issue that the button name was correct but didn't work
> when pressed, or that the name was not properly populating?

Button wouldn't work at all. Button only had 'Join' on it, instead the button reading 'Join Hawkman' or 'Join Hawkgirl' like it normally would.
(Assignee)

Comment 4

3 years ago
Weird that when I checked it was there.  We discussed in yesterday's weekly AVDG sync meeting that AVDG is working on revising Vidyo's control module for more reliable room searching, more discrete controls, and occasional socket health repair.

Once we've got something tested and ready for evaluation we'll work with Guillermo to choose a room and load it - or we may see if we can make a test system consistently unstable enough to try it out on and measure results.
(Reporter)

Comment 5

3 years ago
Checked both rooms this morning and they're both back to normal. Closing this out.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Product: Audio/Visual Infrastructure → Infrastructure & Operations
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.