Open Bug 1073927 Opened 5 years ago Updated Last year

[e10s] The devtools can't reopen after closing them with breakpoint enabled using e10s

Categories

(DevTools :: General, defect)

35 Branch
x86_64
Windows 7
defect
Not set

Tracking

(e10s-)

UNCONFIRMED
Tracking Status
e10s - ---

People

(Reporter: daniel.nr01, Unassigned)

Details

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
Build ID: 20140927030204

Steps to reproduce:

* Open the debugger
* Set a breakpoint
* Reload page
* Close the devtools (ctrl + shift + i)
* Attempt to open devtools again (keyboard shortcut/menu/right click "Inspect Element")


Actual results:

The devtools are unable to open again. This only happen with e10s enabled.
 (In reply to Daniel from comment #0)
> This only happen with e10s enabled.

That is actually not true. I have reproduced this with e10s disabled. The STR are however not reliable, and e10s makes it happen more often for me. It might not be the cause though?
Component: Untriaged → Developer Tools
(In reply to Daniel from comment #1)
>  (In reply to Daniel from comment #0)
> > This only happen with e10s enabled.
> 
> That is actually not true. I have reproduced this with e10s disabled. The
> STR are however not reliable, and e10s makes it happen more often for me. It
> might not be the cause though?

untracking based on this
No longer blocks: dte10s
Summary: [e10s] The devtools can't reopen after closing them with breakpoint enabled using e10s → The devtools can't reopen after closing them with breakpoint enabled using e10s
Summary: The devtools can't reopen after closing them with breakpoint enabled using e10s → [e10s] The devtools can't reopen after closing them with breakpoint enabled using e10s
Product: Firefox → DevTools
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.