Aurora doesn't show hashtags on Twitter website

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
2 years ago

People

(Reporter: isandu, Unassigned)

Tracking

35 Branch
x86
Mac OS X
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(platform-rel -)

Details

(Whiteboard: [platform-rel-Twitter])

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8511214 [details]
Left is Chrome, right is Aurora.

I am on Aurora and can't see the hashtags on the Twitter website (see screenshot attached). Not sure if this is related to Adblock Plus and bug 1054162. I've had this issue on Aurora 34 as well.

Comment 1

4 years ago
WFM on current aurora (2014-10-29) on OS X 10.9 (Mavericks). Can you still reproduce this?
Flags: needinfo?(isandu)
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
Yes, I can still reproduce it on aurora (2014-10-31). I have a Pin Tab with Twitter and I am a heavy tab user (lots of them open). I am on Mac OS X 10.9.
Flags: needinfo?(isandu)

Comment 3

4 years ago
(In reply to Irina Sandu from comment #2)
> Yes, I can still reproduce it on aurora (2014-10-31). I have a Pin Tab with
> Twitter and I am a heavy tab user (lots of them open). I am on Mac OS X 10.9.

Have/Can you tried/try in safe mode?
Whiteboard: [platform-rel-Twitter]
platform-rel: --- → ?
Irina, is this still an issue for you?
Flags: needinfo?(isandu)
(Reporter)

Comment 5

2 years ago
No, it's not. Closing.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(isandu)
Resolution: --- → WORKSFORME
Very cool, thanks! :-)
platform-rel: ? → -
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.