Behind transparent proxy => speed tests give incorrect results

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: jcastro, Assigned: darin.moz)

Tracking

Trunk
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
The speed test (I ran only the Brazil test) gives results too high. The same
test thru Netscape 4.78 gives coherent results. My guess is, Mozilla doesn't
know how to send a "never cache this" page request, while Netscape and IE do.

I tested on RH 7.2, and am behind a Squid transparent proxy.

By the way, <a href="http://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=87333">bug
87333</a> says numion.com is explicitly locking Mozilla -- I didn't see this
happening. I posted the appropriate comment there too.

Comment 1

17 years ago
.
Assignee: asa → darin
Component: Browser-General → Networking: HTTP
QA Contact: doronr → tever

Comment 2

17 years ago
seems to wfm with a very recent build. Reporter which build did you try btw?

Comment 3

17 years ago
Reporter: Can you try this again with Mozilla version 0.9.8 and add a comment
whether it works or not?

Comment 4

17 years ago
no response from reporter.
marking worksforme per comment #2

(please note such tests are very bad indicators of network speed)

please reopen if you can still reproduce this in a recent build or 0.9.9
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 5

17 years ago
Not likely. My workplace stopped using transparent proxy shortly after I
reported the problem. My chances of being able to set up a test environment are
slim to none. :( Worksforme it is then.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.