Some icons are displaying as programming code or place holders.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Rich Senften, Unassigned)

Tracking

33 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8520706 [details]
Capture from www.columbia.com/mens/ left side "Activity"

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Build ID: 20141106120505

Steps to reproduce:

This issue occurs on multiple websites. Content such as an arrow or box (icons) display as code. I have found what the missing graphic is by comparing with IE. So far it only happens with FF and not IE.


Actual results:

Missing graphic.


Expected results:

The icon should have been displayed.
(Reporter)

Updated

3 years ago
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
This issue is not limited to one site.
I can not reproduce the issue with Firefox33 and Firefox35 on Windows7

Rich:
Please test if you still get the issue in the Firefox safemode
- http://support.mozilla.org/en-US/kb/Safe+Mode

In case that you still get the issue in the safemode you should try a new, additional profile
http://support.mozilla.org/kb/Managing%20profiles
Flags: needinfo?(rich.senften)
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
Safe mode didn't affect anything but in the process I saw reset which did fix the issue. Thank you!
Flags: needinfo?(rich.senften)
maybe this was a bad font setting
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.