Closed Bug 1100766 Opened 6 years ago Closed 4 years ago

Shumway doesn't seem to load any part of vip.aersia.net media player

Categories

(Firefox Graveyard :: Shumway, defect)

33 Branch
x86_64
Windows 7
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED INCOMPLETE

People

(Reporter: mitch.zais, Unassigned)

References

Details

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:33.0) Gecko/20100101 Firefox/33.0
Build ID: 20141106120505

Steps to reproduce:

Simply visit http://vip.aersia.net/vip.swf

The music play does not seem to work with Shumway.


Actual results:

Doesn't load.


Expected results:

A blue and yellow music player should have loaded, with a list of songs and music automatically playing.
Component: Untriaged → Shumway
Michael says this might be a problem with XML loading.
Blocks: shumway-m4
Summary: Doesn't seem to load any part of this online flash based media player → Shumway doesn't seem to load any part of vip.aersia.net media player
(In reply to Chris Peterson (:cpeterson) from comment #1)
> Michael says this might be a problem with XML loading.

Indeed that could definitely be part of it, as it does load an .xml file for the music list.
But despite that, it normally will show an animated loading icon before the .xml operation tries to happen, and would normally stay on it if it couldn't access the xml file. So it seems there is an animation issue there too.
Blocks: shumway-1.0
No longer blocks: shumway-m4
This bug does not need to block Shumway's 1.0 milestone for ads.
No longer blocks: shumway-1.0
Product: Firefox → Firefox Graveyard
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.