Flag can't be set or seen this test case

VERIFIED WORKSFORME

Status

P3
normal
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: scalkins, Assigned: sspitzer)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
Saw this on Win32 2001-11-14-10 Trunk

Steps to repro:
Prior to this case, make sure the "Read" and "Flag' columns are available in the
Mail thread pane.
1) Login to Mail (I had my own IMAP account)
2) Make sure the Flag column is present in the rightmost column in mail thread
pane. (This is the default position I believe)
3)Click on The column widget, and remove the "Read" column

Actual results: Read column is removed, but the Flag column loses all it's flags
in the view also. You cannot set a flag unless you drag the Flag column elsewhere.
(Reporter)

Updated

17 years ago
Keywords: nsbeta1
this might be a dup of #110033 

Updated

17 years ago
QA Contact: esther → olgam

Comment 2

17 years ago
Updating multiple bugs. This is a valid UI issue. Would be nice to have it fixed
if time allows.

Updated

17 years ago
Keywords: nsbeta1 → nsbeta1+
Priority: -- → P3

Comment 3

17 years ago
On 12/17 I could reproduce this.  On the 12/29 build I cannot.  I'm going to
mark Worksforme.  Please reopen if this isn't the case.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
Yup, this looks worksforme too.
Win32 (on Win2k) 2001-01-02-06 Trunk
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.