Due to missing xpcom.dll, can't launch netscp6.exe

VERIFIED WORKSFORME

Status

--
blocker
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
14 years ago

People

(Reporter: kasumi, Assigned: slogan)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

17 years ago
tested on 2001-11-14-22-0.9.4ec
OS = Win 98

This test is held using Recomended.

On Win 2000, Recomended and Full installation complete successfully and can
launch netscp6.exe properly.
 
When finish installation, an error dialog displays saying misssing xpcom.dll,
can't link to netscp6.exe.
(Reporter)

Updated

17 years ago
Keywords: intl, topembed
(Assignee)

Comment 1

17 years ago
First question: what happens if you try running the program a second time (not
the installer, but double clicking on the browser icon). Does it work? Second
question: did you try searching for the file 'xpcom.dll' in the installation
directory? Third question: can you attach the installer logs so we can take a peek?
Status: NEW → ASSIGNED

Updated

17 years ago
Severity: normal → blocker
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
Created attachment 58019 [details]
install_status.log
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
This problem doesn't occure constantly.
I will research more on next build,please wait.
Keywords: intl, topembed
QA Contact: bugzilla → kasumi
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
change marking to WORKSFORME
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 5

17 years ago
VERIFIED
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.