Status

VERIFIED FIXED
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: Elio, Assigned: tasos)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
Build ID: 20141208150535

Steps to reproduce:

Im on the Reps portal still registered under the email helios@elioqoshi.com
However Ive no access to it anymore and would like to change it to my current one: ping@elioqoshi.me
Hi Elio, we'll make the change.

Tasos, can you help with this on the Reps Portal? I only have access to do step 2 and there is also a Mozillian user associated with his new email 'ping@elioqoshi.me' that I cannot remove.

1. Remove the Mozillian user 'ping@elioqoshi.me'
2. Change Elio's user account with the emails 'helios@elioqoshi.me' to have 'ping@elioqoshi.me' as the private/bugzilla emails
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Flags: needinfo?(tasos)
(Assignee)

Comment 2

4 years ago
Hi Elio,

You should be able to login to the portal with the new email. I am marking this bug as resolved. Please reopen it in case something is not working as expected.
Assignee: nobody → tasos
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Flags: needinfo?(tasos)
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
Hi Tasos

I think something has been confused here. I see "helios@elioqoshi.me " is as my email right now there (Im logging in as ping@elioqoshi.me and am still a visitor)

Can you please double check it? The right email should be "ping@elioqoshi.me" for everything.

Thanks!
Status: RESOLVED → REOPENED
Flags: needinfo?(tasos)
Resolution: FIXED → ---
(Assignee)

Comment 4

4 years ago
Hi Elio,

Profile updated. Can you please check? I am leaving this bug open in case something is not working as expected. Feel free to close it otherwise.

Thanks!
Flags: needinfo?(tasos)
(Assignee)

Comment 5

4 years ago
Hey Elio,

Is this resolved or are you still facing problems logging in to the portal?

Thanks!
Flags: needinfo?(ping)
(Reporter)

Comment 6

4 years ago
Tasos, this works now, many thanks! :)
Flags: needinfo?(ping)
(Assignee)

Updated

4 years ago
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago4 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Assignee)

Comment 7

4 years ago
I am really glad that you have access again in the portal :)
Marking this bug as verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.