Bug 1111916 (panda-0565)

panda-0565 problem tracking

RESOLVED FIXED

Status

Release Engineering
Buildduty
P3
normal
RESOLVED FIXED
3 years ago
9 months ago

People

(Reporter: philor, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [buildduty][buildslaves][capacity])

Comment hidden (empty)
(Reporter)

Updated

3 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
25 days without a job
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
Disabled so I'll stop forgetting that it needs coop to say "removed a stray buildbot process from December 11" and rebooting it and risking making Van pointlessly replace the sdcard.

Comment 3

3 years ago
No buildbot process this time, but I did kill off an ssltunnel process that was from 2014.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
Still at what's now 40 days without a job.
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Comment 5

3 years ago
Disabled again for the same reason again.

Updated

3 years ago
Depends on: 1125899

Comment 6

3 years ago
replaced SD card, panda passed self test. also had bad fuse.
(Reporter)

Comment 7

3 years ago
Reenabled.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Very bizarre-looking reftest failure that looks like memory corruption or something. Slave health is pretty crappy too.
https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#?job_id=7086835&repo=mozilla-inbound
Status: RESOLVED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
(Reporter)

Updated

3 years ago
Depends on: 1148609

Comment 9

3 years ago
SD card replaced, panda passed self test.
(Reporter)

Comment 10

3 years ago
Reenabled.
Status: REOPENED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago3 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.