Google Sites is scrunched together in Firefox beta

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: wagsworld, Unassigned)

Tracking

35 Branch
x86_64
Windows 7
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8541524 [details]
what site looks like using Firefox beta 35

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:35.0) Gecko/20100101 Firefox/35.0
Build ID: 20141222200458

Steps to reproduce:

I have 2 google sites that I run and after the last beta 35 my sites are all scrunched together to the left of the page. Making  buttons for different pages turn into list.
http://www.wagsworlddaylilies.com
http://www.tricitiesdaylilysociety.com
I also visited another web site that uses google sites and their ways the same as mine. 


Actual results:

Web sites using google sites don't not load properly using Firefox beta 35 but they load fine on non beta google browser and any other type of browser. 


Expected results:

load correctly

Comment 1

3 years ago
WFM with FF35 and higher.

Try to remove the cache browser: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

Try in safe mode: https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

Try with a clean profile: https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles
Flags: needinfo?(wagsworld)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
I have tried cleaning the cache and everything else even ran ccleamer on my computer and rebooted and it doesn't do anything. Those shouldn't matter if I can use other browsers and the page comes up the way it should. Also another thing. As soon as I sign into my website account using Firefox beta 35 the page looks just fine.
Flags: needinfo?(wagsworld)

Comment 3

3 years ago
Do you have an antivirus? If yes, which one?
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
Yes I do have an anti virus and also a Firewall. But your question made me think about my Firefox Add Ons. So I went through my list to see what I had that might be causeing problems and I found 2. Google Disconnet 2.4.2 and Google Privacy 0.2.4  I went ahead and deleted those 2 and refreshed my browser and my websites come up they way they should.

Thanks

Updated

3 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.