Open Bug 1116816 Opened 6 years ago Updated 3 years ago

Thunderbird authorization for BOX fails as Filelink storage location for sharing large files "sent" in email.

Categories

(Thunderbird :: FileLink, defect)

31 Branch
x86_64
Windows 7
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

UNCONFIRMED

People

(Reporter: thunderbird, Unassigned)

References

Details

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
Build ID: 20141126041045

Steps to reproduce:

1) Under tools\options\attachments under the outgoing tab, Add BOX.
2) For Popup selected BOX and clicked on Set Up Account for existing account.
3) Got another Popup for log-in information for BOX
3) Entered correct info for email and password for existing BOX account (previously can log-in independently into BOX with this info outside of Thunderbird).
4) Clicked on Authorize.
5) Another popup appeared and clicked on "Grant Access to Box"







Actual results:

Received the following message:


There seems to be a problem with this app.

Don't worry, your files are perfectly safe. Get in touch with Box support to get assistance with this app. We're here to help.
Error: invalid_client
Show Error Details

scope=root_readwrite
folder_id=
response_type=code
redirect_uri=http://localhost
state=
client_id=exs8m0agj1fa5728lxvn288ymz01dnzn


Expected results:

Filelink should have attached to BOX and "BOX" should appeared in the under the tools\options\attachments window under the outgoing tab.
Duplicate of this bug: 1116818
If I add "box.com" "Allow" under Options > Privacy > Web Content cookies Exceptions, then box.com file link works for me again and allows adding box to Filelink. TB 31.7.0
TB 38.2.0, W7 (64) SP1. Error seams to persist.
Cookies are allowed for "box.com", "box.net", "boxcdn.net", "boxcloud.com". Unfortunately I still receive the above cited error message complaining about "invalid_client", but for "client_id=exs8m0agj1fa5728lxvn288ymz01dnzn". 
Filelink is not attached to BOX.
TB 38.2.0 
Yes, stopped working for me. I tried deleting and re-adding the service: I no longer get the error message, though. It just waits forever after I click "grant authorization", with a spinning disc at "Checking authorization...". If I cancel while it's spinning, it adds a blank-named account to the list on next restart of TB. This WILL accept authorizing, but stays blank-named. However, it doesn't work for uploading files (spins forever even for small files). The cookies settings seem to make no difference to this.
Component: Untriaged → FileLink
(In reply to James Jenkins from comment #0)
> User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101
> Firefox/34.0
> Build ID: 20141126041045
> 
> Steps to reproduce:
> 
> 1) Under tools\options\attachments under the outgoing tab, Add BOX.
> 2) For Popup selected BOX and clicked on Set Up Account for existing account.
> 3) Got another Popup for log-in information for BOX
> 3) Entered correct info for email and password for existing BOX account
> (previously can log-in independently into BOX with this info outside of
> Thunderbird).
> 4) Clicked on Authorize.
> 5) Another popup appeared and clicked on "Grant Access to Box"
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> 
> Actual results:
> 
> Received the following message:
> 
> 
> There seems to be a problem with this app.
> 
> Don't worry, your files are perfectly safe. Get in touch with Box support to
> get assistance with this app. We're here to help.
> Error: invalid_client
> Show Error Details

duplicate of bug 1045845?
Flags: needinfo?(rsx11m.pub)
I'm not sure, bug 1045845 mentions a different response "Unable to upload <filename> to Box."
Also, it mentions the attempt of a folder being created, which apparently causes the failure.
Neither of those is listed here as a symptom.
Flags: needinfo?(rsx11m.pub)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.