Valence not Working in Firefox Dev Edition

RESOLVED INVALID

Status

()

Firefox
Developer Tools: WebIDE
RESOLVED INVALID
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: umk_dikshit, Unassigned)

Tracking

36 Branch
x86_64
Windows 8.1
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/41.0.2267.0 Safari/537.36

Steps to reproduce:

Tried to use Valence from Firefox Developer Edition (36.0a2) on Chrome (41.0.2667.0 dev-m 64bit) 

OS:
Windows 8.1 Pro WMC 64bit


Actual results:

But got Error as "Chrome Desktop not found".
Started Chrome with the following flags:
--remote-debugging-port=9222 
--no-first-run 
--no-default-browser-check 


Expected results:

Could have started the debugging and connected to the Chrome Browser
(Reporter)

Updated

3 years ago
Component: Untriaged → Developer Tools: WebIDE
Hardware: x86 → x86_64
Valence issues are track on GitHub at campd/fxdt-adapaters.  I have moved[1] your bug there.

[1]: https://github.com/campd/fxdt-adapters/issues/136
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INVALID
I need more info from you about this problem, please reply in the GitHub issue.
Depends on: 1137008
As a temporary workaround until bug 1137008 is fixed you can disable permessage compression extension. Set pref network.websocket.extensions.permessage-deflate to false.
Thanks Michal!
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.