Mozilla displays Open WebMail incorrectly

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Core
Layout
P3
normal
RESOLVED INCOMPLETE
17 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Carey Jones, Unassigned)

Tracking

Trunk
Future
x86
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [bae:20011130], URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; Q312461)
BuildID:    2001112703

In the openwebmail program, Mozilla duplicates a lot of information when other 
browsers display it correctly.  A demo of openwebmail is available at: 

http://mail.showhappy.net/cgi-bin/openwebmail/openwebmail.pl

Login: demo
Pass: openwebmail

The login screen displays fine, but the main screen and document display 
screens are incorrect.  It should be fairly obvious what I mean by checking the 
URL - I will also attempt to attach a screenshot to describe what I am talking 
about, and what the output should look like.

I have tested this with the 2001112703 nightly on Win98 and the 0.9.6 release 
on FreeBSD.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to http://mail.showhappy.net/cgi-bin/openwebmail/openwebmail.pl
2. Login: demo  Pass: openwebmail
3.
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
Created attachment 59369 [details]
Incorrect openwebmail display (Mozilla)
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
Created attachment 59370 [details]
Correct openwebmail display (IE)

Comment 3

17 years ago
Is the URL correct? I get "connection refused" all the time.
confirming with win2k build 20011127..
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 5

17 years ago
when I accessed the above mentioned site, I got a message dialog telling me I 
needed to download the Traditional Chinese Text Display -- what's that all 
about?

Using the 6.2 release on win98, it displays correctly.

Using the trunk build from 2001112903, it is incorrect and I can't seem to get 
to the code to check it out

putting into future until final triage
Priority: -- → P3
Whiteboard: [bae:20011130]
Target Milestone: --- → Future
(Reporter)

Comment 6

17 years ago
The person that owns that demo account has the main login page set up to 
display chinese characters - that has always displayed correctly for me (as far 
as I can tell...I can't read chinese :-)).

As a side note, it has worked fine in every Netscape release I tried (4.7x & 
6.x).

Comment 7

17 years ago
Seems like there's another issue also, when you select the dropdown to select
another folder it always displays INBOX. Can't use other folders.
->Layout
Assignee: attinasi → other
QA Contact: petersen → ian
Assignee: layout → nobody
QA Contact: ian → layout
URL is 404 and there is no reduced testcase here.
Please reopen if the bug still occurs in a recent version of Firefox.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.