Closed Bug 1122514 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

'LoadInfo arguments must be undefined' errors from xmpp-xml.jsm

Categories

(Chat Core :: XMPP, defect)

defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: florian, Assigned: aleth)

References

Details

(Keywords: regression, Whiteboard: [1.6-blocking])

Attachments

(1 file)

Error: [Exception... "LoadInfo arguments must be undefined"  nsresult: "0x80070057 (NS_ERROR_ILLEGAL_VALUE)"  location: "JS frame :: resource:///modules/xmpp.jsm :: XMPPAccountPrototype._cacheUserIcon :: line 1330"  data: no]
Source File: resource:///modules/xmpp-xml.jsm
Line: 387
Assignee: nobody → aleth
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #8550512 - Flags: review?(clokep)
Comment on attachment 8550512 [details] [diff] [review]
xmpploadinfo.diff

Review of attachment 8550512 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

I'd prefer Florian take a look at this, I'm not sure I understand what this is doing...
Attachment #8550512 - Flags: review?(clokep) → review?(florian)
Comment on attachment 8550512 [details] [diff] [review]
xmpploadinfo.diff

Review of attachment 8550512 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Thanks!
Attachment #8550512 - Flags: review?(florian) → review+
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → 1.6
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.