https://contribute.mozilla.org/ does not redirect to a useable website by the public even though it is included as a tile in the new tab page.(It looks for LDAP credentials))

UNCONFIRMED
Unassigned

Status

UNCONFIRMED
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: andrew.dema, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8550884 [details]
Redirect_tile.png

User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
Build ID: 20150117030203

Steps to reproduce:

clicked the tile


Actual results:

took me to a page requesting LDAP credentials.


Expected results:

taken me to https://www.mozilla.org/contribute/
(Reporter)

Comment 1

4 years ago
Created attachment 8550885 [details]
Redirect_tile1-hover.png

the offending tile when hovered over.

Updated

4 years ago
Component: Operations Security (OpSec): General → Tiles
Product: mozilla.org → Content Services
Version: other → unspecified
The served tile is http://contribute.mozilla.org not https. Perhaps there's an add-on or pref that is switching it to https?
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
Your absolutely right, I forgot I had been messing with https everywhere the day before and to disable it. However this is a fairly prevalent add on and I've noticed it breaks quite a few of the tiles should I raise a separate bug noting that the tiles break easily. It is rather trivial to do an internal redirect or send a 301 redirect notice to the client to keep the mistaken bugs to a minimum.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.