Marionette suite clones using "hg" rather than "c:/mozilla-build/hg/hg"

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
4 years ago
5 months ago

People

(Reporter: philor, Assigned: philor)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

4 years ago
Bug 1107805 comment 3 points out that the Marionette suite is busted, because a slave which is perfectly capable of running every other job fails Marionette runs with

14:16:23 INFO - Cloning https://hg.mozilla.org/build/tools to C:\slave\test\build\tools.
14:16:23 INFO - Running command: ['hg', '--config', 'ui.merge=internal:merge', 'clone', 'https://hg.mozilla.org/build/tools', 'C:\\slave\\test\\build\\tools']
14:16:23 INFO - Copy/paste: hg --config ui.merge=internal:merge clone https://hg.mozilla.org/build/tools C:\slave\test\build\tools
14:16:23 ERROR - caught OS error 2: The system cannot find the file specified while running ['hg', '--config', 'ui.merge=internal:merge', 'clone', 'https://hg.mozilla.org/build/tools', 'C:\\slave\\test\\build\\tools']

while unbroken suites do

17:26:12     INFO - Cloning https://hg.mozilla.org/build/tools to C:\slave\test\build\tools.
17:26:12     INFO - Running command: ['c:/mozilla-build/hg/hg', '--config', 'ui.merge=internal:merge', 'clone', 'https://hg.mozilla.org/build/tools', 'C:\\slave\\test\\build\\tools']
17:26:12     INFO - Copy/paste: c:/mozilla-build/hg/hg --config ui.merge=internal:merge clone https://hg.mozilla.org/build/tools C:\slave\test\build\tools
17:26:12     INFO - Calling ['c:/mozilla-build/hg/hg', '--config', 'ui.merge=internal:merge', 'clone', 'https://hg.mozilla.org/build/tools', 'C:\\slave\\test\\build\\tools'] with output_timeout 1000

not depending on there being a more-or-less-working "hg" that Windows will find for it.
(Assignee)

Comment 1

4 years ago
Uh oh, not just t-w732-ix-119, t-w732-ix-014 became affect at the same time, yesterday morning, which smells more like we're rolling out a GPO which is going to leave the whole Win7 pool unable to run Marionette because Marionette is doing the wrong thing.
(Assignee)

Updated

4 years ago
Blocks: 1122377
(Assignee)

Updated

4 years ago
Blocks: 1107805
Comment on attachment 8560937 [details] [diff] [review]
fix

Review of attachment 8560937 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Thanks!
Attachment #8560937 - Flags: review?(jgriffin) → review+
(Assignee)

Comment 5

4 years ago
In production yesterday.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: General Automation → General
Product: Release Engineering → Release Engineering
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.