[b2g] Add gaia l10n repos for Luganda (lg) and Tswana (tn) locales (multiple branches)

RESOLVED FIXED

Status

Developer Services
Mercurial: hg.mozilla.org
RESOLVED FIXED
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: delphine, Assigned: fubar)

Tracking

Details

Please set up Luganda and Tswana repos:
* https://hg.mozilla.org/releases/gaia-l10n/v2_0/lg and tn
* https://hg.mozilla.org/releases/gaia-l10n/v2_1/lg and tn
* https://hg.mozilla.org/gaia-l10n/lg/ and tn

The repos should have the common l10n permissions and hooks, both python:mozhghooks.pushlog and python:mozhghooks.single_head_per_branch.hook.

The permissions should be scm_l10n, not level_1.

We will also need git mirrors.

Comment 1

3 years ago
Delphine seem like Tswana is not available in the main repository, https://hg.mozilla.org/releases/gaia-l10n/v2_1/atom-log. I don't know maybe am missing something here?

Thanks!
Oarabile: that's what this bug is going to fix. I CCed you so you can follow progress, but no action needed on your side for this. :)  thanks!
Blocks: 1137822
Flags: needinfo?(hwine)
(Assignee)

Comment 3

3 years ago
Mercurial repos set up. Will work on git mirrors next.
Assignee: nobody → klibby
Flags: needinfo?(hwine)
(Assignee)

Comment 4

3 years ago
Mirrors should be all set; shout if you see any issues.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
Dwayne: can you please push Luganda and Tswana Pootle work to hg please, for all versions where work has been done? thanks!
Flags: needinfo?(dwayne)

Comment 6

3 years ago
Delphine: 

- pushed lg and tn to gaia-l10n
- not work in 2.1 and also no repos
- some tn work on 2.0 but no repo, no lg work on 2.0 (do we want to fix the missing repo here?)
Flags: needinfo?(dwayne)
Dwayne: I don't understand what you mention about the repos. All repos for tn and lg have been set up in this bug, on the hg side.
And if I look at Pootle, I see repos for both:
* http://mozilla.locamotion.org/lg/  --> repos for 2.0, 2.1 and 2.2
* http://mozilla.locamotion.org/tn/  --> repos for 2.0, 2.1 and 2.2
Am I missing something? Thanks!
Flags: needinfo?(dwayne)

Comment 8

3 years ago
My mistake :( too late here.  Seems I forgot to delete the tn and lg dirs before trying to clone.  Fixed now and I've pushed anything that exists for 2.0 and 2.1
Flags: needinfo?(dwayne)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.