Page is stale, reload doesn't work, and won't login!

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Networking: Cache
P3
normal
RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
13 years ago

People

(Reporter: Walter Francis, Assigned: gordon)

Tracking

Trunk
mozilla1.2alpha
x86
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.6) Gecko/20011120
BuildID:    2001112012

Mozilla has become increasinly 'stale' and I have to shut down and restart it
for it to refresh some sites, slashdot.org is one that I frequent and I see the
problem there often.  Also I can *not* seem to login to slashdot anymore, I did
have my information in the forms but I removed it, so now my user/pass isn't
filled in for me, but it still won't login.  It just goes right back to the
non-logged in type page.

I've tried deleting ~/.mozilla/*/*/Cache but it didn't change anything, I've
tried clear memory/clear cache in the prefs, I've tried flush memory in the debug.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1.View slashdot.org
2.Notice you're not logged in, again.
3.Try to login.
4.See step 2.

Actual Results:  Decided to submit a bug form, duh :)

This 'stale' behavior is not limited to slashdot, I also see it on my own
website.  I have a photo album that has themes and changing themes in Mozilla
doesn't seem to work as it shows the same theme.  However in Konq or Netscape 4
the themes change and stay as I put them, so I don't blame the photo album
generator software.

This url is http://theblackmoor.net/ids/

Comment 1

17 years ago
This has happened to me many times. I don't know how to reproduce the bug,
though, and so I never reported it.

Comment 2

17 years ago
necko or cache I suspect.
Assignee: asa → gordon
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → Networking: Cache
Ever confirmed: true
QA Contact: doronr → tever
(Assignee)

Updated

17 years ago
Target Milestone: --- → mozilla1.0

Comment 3

17 years ago
Moving Netscape owned 0.9.9 and 1.0 bugs that don't have an nsbeta1, nsbeta1+,
topembed, topembed+, Mozilla0.9.9+ or Mozilla1.0+ keyword.  Please send any
questions or feedback about this to adt@netscape.com.  You can search for
"Moving bugs not scheduled for a project" to quickly delete this bugmail.
Target Milestone: mozilla1.0 → mozilla1.2
(Assignee)

Updated

16 years ago
Priority: -- → P3

Comment 4

13 years ago
I should probably just close this, but may as well ask first. Reporter, have you seen this error in the past 3 years?
(Reporter)

Comment 5

13 years ago
ha.  Close the sucker, Firefox doesn't seem to have this sort of problem.  Don't use Mozilla any more, but I would imagine this was fixed long ago.

Comment 6

13 years ago
works for reporter
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.