Browser back button is not responding in feedback details page still its enabled.

RESOLVED FIXED

Status

Input
General
RESOLVED FIXED
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Shashishekhar H M, Assigned: willkg)

Tracking

Details

(Whiteboard: u=user c=feedback p=1 s=input.2015q1, URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8574656 [details]
FF_Feedback_Browser_BackButton_Not working.jpg

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
Build ID: 20150305021524

Steps to reproduce:

1. https://input.mozilla.org/en-US/
2. click on give feedback link.
https://input.mozilla.org/en-US/feedback
3. Select firefox product to leave a feedback.
https://input.mozilla.org/en-US/feedback/firefox?
4. Click on Forefox makes me happy link.
5. Again back come to same page by click on back button.
6. Now try to go back to previous page by clicking on Enabled browser back button and verify.


Actual results:

Browser back button is not responding in feedback details page still its enabled.

(Once we use Firefox makes me happy and come back to same page)


Expected results:

It should navigate back to previous product select page to write a feedback.
(Reporter)

Updated

3 years ago
Component: Untriaged → Web Apps
Thanks for your report! I'm redirecting to the "Input" component for input.mozilla.org
-Bill
Component: Web Apps → General
Product: Firefox → Input
Version: 36 Branch → unspecified
I'm pretty sure I saw exactly this the other day, but didn't have time to look into, yet.

I'll toss it in my queue.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Whiteboard: u=user c=feedback p= s=input.2015q1
Grabbing this to work on next week.
Assignee: nobody → willkg
Status: NEW → ASSIGNED
In a PR: https://github.com/mozilla/fjord/pull/540
Landed in master: https://github.com/mozilla/fjord/commit/6352e566ba01c5149c3d657d24ea358b97795489

It'll go out in the next deploy.
Whiteboard: u=user c=feedback p= s=input.2015q1 → u=user c=feedback p=1 s=input.2015q1
Pushed it out just now. Marking as FIXED.
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.