thimble has a toggle navigation button that is covering up the user interface

RESOLVED FIXED

Status

RESOLVED FIXED
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: kipomaha, Unassigned)

Tracking

Details

(Whiteboard: can't work on my web make, URL)

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8583687 [details]
thimble_error.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
Build ID: 20150320202338

Steps to reproduce:

logged in to webmaker account via persona then went to thimble to work on a make.


Actual results:

Some sort of box was floating around the top of the page blocking my view.


Expected results:

showed have display thimbles user interface
(Reporter)

Updated

4 years ago
(Reporter)

Updated

4 years ago
Whiteboard: can't work on my web make
Thanks for the report, We tracked the problem to a build/deploy issue relating to not enough disk space.

Things should be working now!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
My first post for a bug...Did my .png help at all? How can I do better on reporting bugs?
It was great! Screen shots of problems are *very* helpful! I was able to quickly see where you saw the issue and reproduce it myself!

I would suggest you file future bugs for Webmaker-y things on Github: https://github.com/mozilla/?query=webmaker
(Reporter)

Comment 4

4 years ago
Thanks Chris 
I'll see to it that future bugs for Webmaker type things on git hub.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.