Closed Bug 1151802 Opened 5 years ago Closed 4 years ago

[Youtube][Flash] Useless "Previous" button when switching from playing a list to playing a single video

Categories

(Core :: Audio/Video: Playback, defect)

defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED WONTFIX
Tracking Status
firefox40 --- affected

People

(Reporter: FlorinMezei, Unassigned)

Details

Reproducible with: 
- Firefox 38 Beta 2 - BuildID: 20150406174117
- Firefox 40 Nightly latest - BuildID: 20150406030204
- latest Adobe Flash - 17.0.0.134

Reproducible on: Windows 7 x64, Mac OS X 10.8.5 (did not try Linux)

Steps to reproduce:
1. Open Firefox with a fresh profile and go to https://www.youtube.com/ (Autoplay should be ON).
2. Open a video list (e.g. https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM&list=RDy6Sxv-sUYtM) - controls for video playing from the list will display "Next" and "Previous" buttons.
3. Select a single video from outside of the playlist. 

Expected results:
Single video starts playing, and shows only the "Next" button.

Actual results:
Single video loads and starts playing, but both the "Next" and the "Previous" controls display. Clicking the "Previous" button does nothing. Upon a refresh of the page, the song will load with only the "Next" control as expected.

Notes:
- the HTML5 player does not seem to be affected by this issue
This issue reproduces in Firefox 29.0.1 as well.
Component: Audio/Video → Audio/Video: Playback
I'm going to close this on the basis that it is a YouTube or Flash issue. It works in the HTML5 player so it isn't worth trying to do anything about.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.