Setting device under profile preferences doesn't work

VERIFIED FIXED

Status

VERIFIED FIXED
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: christos, Assigned: fredy)

Tracking

({regression})

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

4 years ago
Flame 2.0
Github latest commit:2f2c9edc660e8c1a9bd3daa59f974b5cb5d520a3

STR:
1. Launch the Buddy Up app.
2. Tap on the "Gear" button at the right top corner of the screen.
3. Change device preferences to "Flame" or "ZTE"
4. Tap on "Done" button on top right corner.
5. Tap on the "Gear" button again and notice the model is: "All"

Homepage appears.
Summary: Setting model under profile preferences doesn't work → Setting device under profile preferences doesn't work
Keywords: regression, regressionwindow-wanted
I'm not reproducing this on my account. Is it account specific?
Created attachment 8594778 [details] [review]
patch

Deleting whitespaces in the two options seems to solve the issue. Not sure where exactly in code create the issue.
Attachment #8594778 - Flags: review?(anthony)
Comment on attachment 8594778 [details] [review]
patch

Ah very good catch! I didn't pay enough attention to STR 3.

For next bugs, if you notice that a bug only applies in very specific condition, please highlight it. It helps when investigating the issue.
Attachment #8594778 - Flags: review?(anthony) → review+
https://github.com/mozilla/buddyup/commit/fdc2fe14259583f98bf8ae572183c5102b462e22
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Assignee: nobody → fredy
Status: RESOLVED → VERIFIED
Keywords: regressionwindow-wanted
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.