I can't access the gmail webpage.

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: aidanpbennett, Unassigned)

Tracking

40 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:40.0) Gecko/20100101 Firefox/40.0
Build ID: 20150421092928

Steps to reproduce:

I tried to access gmail through several ways, such as typing the address into my address bar, trying to access it through a google search, and clicking on the gmail redirect on the google homepage.


Actual results:

"The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

    This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies."


Expected results:

The gmail page should have loaded.

Comment 1

3 years ago
Thanks for taking the time to report this!
Does the problem still happen if you start Firefox in Safe Mode? (Safe Mode disables extensions and themes, hardware acceleration and some JavaScript stuff in order to exclude some possible reasons for problems. It does not disable plugins which are add-ons.) See http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode 

And does this also happen with a new and empty profile? See http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic%20Troubleshooting#w_8-make-a-new-profile and http://support.mozilla.org/kb/Managing%20profiles
Flags: needinfo?(aidanpbennett)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
(In reply to Andre Klapper from comment #1)
> Thanks for taking the time to report this!
> Does the problem still happen if you start Firefox in Safe Mode? (Safe Mode
> disables extensions and themes, hardware acceleration and some JavaScript
> stuff in order to exclude some possible reasons for problems. It does not
> disable plugins which are add-ons.) See
> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode 
> 
> And does this also happen with a new and empty profile? See
> http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic%20Troubleshooting#w_8-make-a-new-
> profile and http://support.mozilla.org/kb/Managing%20profiles

It didn't work after I started in safe mode, but it did work when I created a new profile.
Flags: needinfo?(aidanpbennett)
(Reporter)

Comment 3

3 years ago
Hey, it's working on my main account now!

Comment 4

3 years ago
Might be your add-ons or settings, but not Firefox itself. Hence closing this ticket as WORKSFORME.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.