Closed Bug 1159756 Opened 4 years ago Closed 4 years ago

Stop forcing the media.mediasource.enabled preference to true in the test harness

Categories

(Core :: Audio/Video, defect)

defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED FIXED
mozilla40
Tracking Status
firefox40 --- fixed

People

(Reporter: bzbarsky, Assigned: bzbarsky)

References

Details

Attachments

(2 files)

This makes it impossible to properly test that we don't ship support when we don't mean to, for example.

The tests that rely on this preference should set it as needed.
Assignee: nobody → bzbarsky
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #8599642 - Flags: review?(kinetik) → review+
Comment on attachment 8599641 [details] [diff] [review]
part 1.  Fix web platform test harness to work correctly when trying to set a boolean pref to false

Review of attachment 8599641 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Oops.

Thanks for the patch, but please don't land here; I'll merge it upstream and then update the harness in m-i.
Attachment #8599641 - Flags: review?(james) → review+
Depends on: 1160085
Followup is because apparently MediaSource got enabled on b2g yesterday.
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/fe44cfb27e75
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/2b79e2614294
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Flags: in-testsuite+
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla40
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.