If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

[e10s] Keep getting logged out of some sites with e10s enabled

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
General
RESOLVED INCOMPLETE
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Paul [pwd], Unassigned)

Tracking

Trunk
All
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(e10s?)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

3 years ago
Some sites seem to be constantly losing their cookies between restarts with e10s enabled.
(Reporter)

Updated

3 years ago
OS: Unspecified → Linux
Hardware: Unspecified → All
Paul, can you reproduce this with a fresh profile (or with all your addons disabled)?
Flags: needinfo?(pwd.mozilla)
tracking-e10s: --- → ?
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
(In reply to [:tracy] Tracy Walker - QA Mentor from comment #1)
> Paul, can you reproduce this with a fresh profile (or with all your addons
> disabled)?

With all add-ons disabled I could reproduce it.
Flags: needinfo?(pwd.mozilla)
NI to blake for investigation
Flags: needinfo?(mrbkap)
Hey Paul,

Can you post full steps to reproduce? I have tried:
1. Log into gmail.
  1a. I have 2-factor auth set. I click "remember me on this computer".
2. Click around.
3. Quit Firefox (via ctl+q).
4. Restart Firefox.
5. Navigate to gmail.

And I'm still logged in.
Flags: needinfo?(mrbkap) → needinfo?(pwd.mozilla)
no response from reporter. marking incomplete.  please re-open if you continue to experience this issue with latest Nightly builds and con provide the information requested in comment #4
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Flags: needinfo?(pwd.mozilla)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.