[OS X] Black vertical line across top of browser on 4k screen

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED WORKSFORME
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Kjetil, Unassigned)

Tracking

38 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8601950 [details]
Skjermbilde 2015-05-06 kl. 09.35.07.png

User Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_10_3) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.135 Safari/537.36

Steps to reproduce:

Installed Firefox and connected 4k screen to my Macbook Pro 2015.


Actual results:

A black line across the top of the browser. It is not there when I use my laptop normally, only when I connect the 4k screen. I tried installing the beta browser, but same result there. 


Expected results:

The black line should not be there.
What app is the third icon from the left in your system menu bar? Does the problem go away if you disable it?
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
That is LastPass. I tried disabling all Add-ons, but the line is still there (at least I'm pretty sure I did). I'll doble check tomorrow to verify.
I was referring to the OS X system menu bar, not the Firefox toolbar. There is an icon in the system menu bar with a mouse cursor over a title bar.
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
That is Cinch. I doubt it has anything to do with it, but will check.
Have you had a chance to check?
Flags: needinfo?(kjetil.kiran)
(Reporter)

Comment 6

3 years ago
Hi, it was a bug in FireFox. The line dissapeared after the lastest update, so all good now.
Flags: needinfo?(kjetil.kiran)
Interesting, thanks. I was probably involved in fixing that then, I just don't know what could have fixed it. Anyway, glad it works now!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.