issue with open street map and join button

VERIFIED FIXED

Status

Mozilla Reps
reps.mozilla.org
VERIFIED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Radhakrishna Pemmasani, Assigned: Radhakrishna Pemmasani, Mentored)

Tracking

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; Trident/7.0; .NET4.0E; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.30729; InfoPath.3; rv:11.0) like Gecko

Steps to reproduce:

1. Navigate to the link
 https://reps.mozilla.org/people/
2. There click on the option Join on the top of the open maps.


Actual results:

 Then the zoom in and zoom out buttons, text related to the open maps overlap with the page content of the join page, making the text of the page invisible/ overlapped.



Expected results:

When join is clicked the buttons and text should not overlap they should be hidden.
Mentor: nikos@mozilla.com
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Duplicate of this bug: 1146164
(Assignee)

Comment 2

3 years ago
I would like to work on this Bug
(Assignee)

Comment 3

3 years ago
But I am facing problems in installing the repo locally and testing the site. I was able to download the repo but not able to run it locally even after following the steps mentioned here https://remo.readthedocs.org/en/latest/installation-vagrant.html

I think there is a problem with the local.py file in settings which is renamed to some other name. please check if even you are facing errors by following the steps given in the link
Flags: needinfo?(nikos)
I didn't met any problem with seeting up Vagrant locally. But judging from your screenshot you are on Windows and I'm on Linux. Could you try the Virtualenv guide instead?
Flags: needinfo?(nikos)
(Assignee)

Comment 5

3 years ago
did you modify any files or their names after downloading the repo from the git?
Flags: needinfo?(nikos)
Yes, I had to copy the local.py-dist and make the changes on the guide. But as the guide suggests on the top it needs update on several points, so it may not work as expected for you. Virtualenv seems like a safer approach.
Flags: needinfo?(nikos)
(Assignee)

Comment 7

3 years ago
Does virtualenv work on windows or Linux is needed?
Flags: needinfo?(nikos)
To be honest setting up a development enviroment on Windows is not an easy task, but it is possible. Virtualenv works on Windows.
Flags: needinfo?(nikos)
(Assignee)

Comment 9

3 years ago
I have installed using virtualenv and everything went fine, but when trying to load the site getting error

"ImproperlyConfigured at/
Error while importin lxml: No module named BeautifulSoup

Exception location: /root/remo/vendor/src/django-compressor/compressor/parser/lxml.py in_init_ line 20
Flags: needinfo?(nikos)
Did you use the recursive flag when cloning?
git clone --recursive http://github.com/mozilla/remo
If not, try to do this:
git submodule update --init --recursive

If the problem persists try to install the missing requirement. With the virtualenv activated you could run:
pip install BeautifulSoup
Flags: needinfo?(nikos)
(Assignee)

Comment 11

3 years ago
Ya I have used recursive flag and even then the problem existed, I think we need to update even in the doc, to manually install it or make a note of it in the requirements.txt

Finally I am able to run it locally using Virtualenv :)
Flags: needinfo?(nikos)
(Assignee)

Comment 12

3 years ago
Created attachment 8604137 [details] [review]
https://github.com/mozilla/remo/pull/1025/

Comment 13

3 years ago
Commits pushed to master at https://github.com/mozilla/remo

https://github.com/mozilla/remo/commit/dffacd4cf22f1289aabd4ff48638ee399a310cb8
[Fix bug 1162450] Change leaflet z-index to put it below modals

https://github.com/mozilla/remo/commit/7acee48765145c44e0d082d4b77530971ca446da
Merge pull request #1030 from comzeradd/zoom

[Fix bug 1162450] Change leaflet z-index to put it below modals

Updated

3 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

3 years ago
Version: unspecified → next
Flags: needinfo?(nikos)
Verified on stage that everything is working as it should for both /people and /events urls. Thanks for this contribution!
Status: RESOLVED → VERIFIED
Assignee: nobody → pemmasanikrish
Version: next → 469
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.