click to play: activating the flash player doesn't work sometimes

RESOLVED INCOMPLETE
(NeedInfo from)

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Djfe, Unassigned, NeedInfo)

Tracking

37 Branch
x86_64
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Fedora; Linux x86_64; rv:37.0) Gecko/20100101 Firefox/37.0
Build ID: 20150416103922

Steps to reproduce:

I opened a page and wanted to watch an embedded youtube video
click to play for the flash player is enabled


Actual results:

I wanted to share the following example here:
https://twitter.com/Viss/status/596787799358996481

but after closing the tab and reopening the web page it suddenly worked
crazy


Expected results:

clicking on the activate plugin button should have showed the dialogue to activat the flash player (once or always) so that I could watch the video.
But clicking did absolutely nothing :/
(Reporter)

Updated

3 years ago
OS: Unspecified → Linux
Hardware: Unspecified → x86_64
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
I'm using Korora 21 right now (it's based on Fedora 21)
@Reporter: have you updated your Firefox version and does this problem still persist? 
Fixed with FF version 43.0.3
Flags: needinfo?(felix.bau)
Closing this as incomplete due to inactivity and lack of response from the
reporter. Feel free to reopen the bug if the issue still reproduces on a
current build.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.