[Media Recording API] Both recording are muted when the user muted only one while recording simultaneously

RESOLVED FIXED

Status

Mozilla QA
General
RESOLVED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: njpark, Unassigned)

Tracking

Version 3
ARM
Gonk (Firefox OS)

Details

(Whiteboard: [2.1-flame-test-run-3], URL)

(Reporter)

Description

3 years ago
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #1083354 +++

Description:
The user executes two media recordings using the same stream in the same content process. While recording simultaneously, the user mutes only one stream, but both stream get muted.
   
Repro Steps:
1) Update a Flame device to BuildID: 20141015001201.
2) Go to http://mozilla.github.io/qa-testcase-data/webapi/mediarecorder/index.html
3) Select "Microphone", type "2" for number of recorders, and select "Setup".
4) Grant the permissions.
5) Select "Start Recording" for both "index 0" and "index 1".
6) After 4 seconds of generating sound, select "Mute Media Stream" under "index 0".
7) After 5 seconds of generating sound, select "Unmute Media Stream" under "index 0".
8) Select "Stop Recording" for both "index 0" and "index 1".
9) Play both blob URLs generated.
  
Actual:
Both recordings are muted after the first 4 seconds.
  
Expected: 
Only 1st recording is muted after the first 4 seconds. The 2nd recording is NOT muted at all.
  
Environmental Variables:
Device: Flame 2.1
BuildID: 20141015001201
Gaia: 379ea4c9dd6d3f8ca2f79ce59c15f6afe6e557c3
Gecko: 4853208cb48a
Gonk: 52c909e821d107d414f851e267dedcd7aae2cebf
Version: 34.0 (2.1)
Firmware: V180
User Agent: Mozilla/5.0 (Mobile; rv:34.0) Gecko/34.0 Firefox/34.0
  
Repro frequency: 100%
Link to failed test case: https://moztrap.mozilla.org/manage/case/10182/
See attached: logcat
(Reporter)

Updated

3 years ago
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
No-Jun, you picked the wrong product and component. Can you please fix that so the bug ends up in the appropriate Firefox OS area? Thanks.
Flags: needinfo?(npark)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
(In reply to Henrik Skupin (:whimboo) from comment #1)
> No-Jun, you picked the wrong product and component. Can you please fix that
> so the bug ends up in the appropriate Firefox OS area? Thanks.

Oh, nhirata wanted to create a separate bug to track outside Firefox OS area since this is about fixing the tool that we use to test the media api. If it intereferes with your query, we can find some other component.  Naoki, what do you think?
Flags: needinfo?(npark)
Component: Infrastructure → General
QA Contact: hskupin
General wfm.  We probably should create a new category to place in Firefox OS test cases/test suites/etc within bugzilla.  Not sure how we want to work it/word it.
Or if possible we can also do in a unique repository. Maybe we should have a chat and see what's possible.
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
(Reporter)

Comment 5

2 years ago
Hi naoki, would it be possible to have this for 2.5?  (Noticed while looking at bug 1083354)
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
(Reporter)

Updated

2 years ago
Blocks: 1083354
No longer depends on: 1083354
1) Johan, Any ideas in regards to https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1164721#c4 ?
We should resolve the location etc, ASAP 

2) We should try to get the actual bug with our tests fixed ASAP.  Haven't had time to dig into it yet.
Flags: needinfo?(jlorenzo)
Turns out that the test case needs to be updated to this page:
http://mozilla-b2g.github.io/qa-testcase-data/webapi/mediarecorder-legacy/index.html
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
Updated : 
https://moztrap.mozilla.org/manage/case/10182/
for 2.5 and 2.2
Marking this as resolved fixed for this particular issue.  Please file a new bug for any new issue with the test cases.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
Flags: needinfo?(jlorenzo)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.