White glitch visiting ted.com

RESOLVED FIXED

Status

()

Core
Graphics
RESOLVED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: bogdan_maris, Assigned: nical)

Tracking

40 Branch
All
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [gfx-noted])

Comment hidden (obsolete)
(Reporter)

Comment 1

3 years ago
Affected builds:
- latest Aurora 40.0a2

Affected OS`s:
- Ubuntu 12.04 32-bit
- Ubuntu 12.04 64-bit

Preconditions: make sure 'layers.offmainthreadcomposition.enabled' is set to 'true'

Steps to reproduce:
1. Launch Developer Edition.
2. Visit http://www.ted.com/
3. Enter one article
4. Hit back button

Expected results: No artifacts are displayed when going back.

Actual results: White glitch can be seen after hitting back button.

Notes:
- This behavior does not occur with OMTC disabled.

Graphics
Adapter Description	X.Org -- Gallium 0.4 on AMD CAICOS
Asynchronous Pan/Zoom	none
Device ID	Gallium 0.4 on AMD CAICOS
Driver Version	3.0 Mesa 9.1.7
GPU Accelerated Windows	0/1 Basic (OMTC)
Supports Hardware H264 Decoding	false
Vendor ID	X.Org
WebGL Renderer	X.Org -- Gallium 0.4 on AMD CAICOS
windowLayerManagerRemote	true
AzureCanvasBackend	cairo
AzureContentBackend	cairo
AzureFallbackCanvasBackend	none
AzureSkiaAccelerated	0
Whiteboard: [gfx-noted]
(Assignee)

Updated

3 years ago
Assignee: nobody → nical.bugzilla
(Assignee)

Comment 2

2 years ago
There's a bunch of very similar bugs that got fixed when we disabled xrender painting, so I'll optimistically mark this as fixed. Please feel free to reopen if the bugs still occurs.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → FIXED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.