Hide/show camera app makes display abnormal

RESOLVED WONTFIX

Status

RESOLVED WONTFIX
3 years ago
8 months ago

People

(Reporter: kanru, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
Created attachment 8629795 [details]
bug.mov

Steps to reproduce:

  1. Open camera app
  2. Hit home button
  3. Open camera again

The result is hard to describe so I attached a video recording.

Build ID               20150619225606
Gaia Revision          4c06ed88ddccaba8dc941e5006bd2a9e57306f07
Gaia Date              2015-06-19 22:17:18
Gecko Revision         7c1a6b1151a1539186b950a144387e2d7f378d1b
Gecko Version          41.0a1
Device Name            aries
Firmware(Release)      4.4.2
Firmware(Incremental)  eng.worker.20150619.224059
Firmware Date          Fri Jun 19 22:41:08 UTC 2015
Bootloader             s1
That was not here before early june. Things were okay. Besides, the STRs documented do not work on my build.
Can you point to the location where you got the build please?
also to note, I think this is a dup of Bug 1176301
Flags: needinfo?(kchen)
(Reporter)

Comment 4

3 years ago
(In reply to Naoki Hirata :nhirata (please use needinfo instead of cc) from comment #3)
> also to note, I think this is a dup of Bug 1176301

Yep, looks the same. I got the RC4 build from https://groups.google.com/a/mozilla.com/d/msg/spark-foxfooders/_rXwoJ2R_rU/lKb9YSs9ZTcJ

BTW, disable hwc did fix it.
Flags: needinfo?(kchen)

Comment 5

8 months ago
Firefox OS is not being worked on
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 8 months ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.