"A regression that could lead to Flash not displaying has been fixed" is not fixed

RESOLVED INCOMPLETE
(NeedInfo from)

Status

()

Firefox
Untriaged
RESOLVED INCOMPLETE
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Dave, Unassigned, NeedInfo)

Tracking

({in-triage})

39 Branch
x86_64
Windows 7
in-triage
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [bugday-20151005])

(Reporter)

Description

2 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:39.0) Gecko/20100101 Firefox/39.0
Build ID: 20150630154324

Steps to reproduce:

Clicking on a video produces a blank box. I have installed an older version of flash player and that did not help. I updated to the most recent version of flash player and that did not help. I have disabled Adblock Plus. That did not help. 


Actual results:

Videos won't play on my PC with Firefox 39.0. Videos will play with my Android phone with Firefox 39.0. Videos will play on my PC with Chrome.


Expected results:

Videos should play on my PC with Firefox 39.0.

Comment 1

2 years ago
¡Hola!

Could you please send us the URL of the problematic video and attach to this bug an screen capture of the bug?

¡Gracias!
QA Whiteboard: mozLATAM
Flags: needinfo?(davenc70)

Updated

2 years ago
Keywords: in-triage

Comment 2

2 years ago
¡Hola Dave!

Given you've not provided a sample for us to work on, I'm marking this bug as incomplete.

Please test with the most recent Firefox from https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

If the problem is still present please let us know.

¡Gracias!
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
OS: Unspecified → Windows 7
Hardware: Unspecified → x86_64
Resolution: --- → INCOMPLETE
Whiteboard: [bugday-20151005]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.